Void Inn Live @ KB Klub, Požarevac

December 13, 2013
10:00 pm
Požarevac
KB Klub
Void Inn Live @ KB Klub, Požarevac
Void Inn

Void Inn je hard rock/metal bend formiran 2010 god. u Los Andjelesu. Formirali su ga clanovi Jelena Vujanovic (vokal) i Sinisa Pejovic (gitara), koji su za to vreme zavrsavali studije na prestiznom Musicians Institute-u u Holivudu.
Bend mozete prepoznati po zestokim rifovima (Ala Black Sabbath), neparnim ritmovima, virtuoznim gitarskim deonicama i jedinstvenom vokalu velikog raspona tonova i sirokog spektra boja.
Void Inn se ubrzo istice i probija na urbanoj L.A – rok i metal sceni izmedju ostalog gostujuci po kultnim klubovima na Sunset Strip-u kao sto su Whiskey a Go go, Rainbow, Key club, Viper room sa uvek zapazenim nastupom.
Zvuk benda je pod velikim uticajem rada sastava kao sto su Danzig, Alice in Chains, Down, Megadeth..
Tekstovi su mracni i opskurni napisani na engleskom jeziku cineci jedinstvenu celinu sa muzikom.
Krajem 2011 god. bend se premesta u Beograd i dobija pojacanje u vidu nove ritam sekcije: Marko Djoric (bas gitara) I Nebojsa Mandic (bubnjevi)
Pored velikog broja klupskih svirki sirom Srbije Void Inn ste do sada imali prilike da cujete i na raznim festivalima izmedju kojih su najznacajniji Zajecarska Gitarijada, Lake Fest (Niksic) I SLF (Sabac). Bend je trenutno u procesu snimanja Ep-a.

UPAD: 200 RSD

Share:
All rights reserved © Void Inn